Kouvola Indiansille potkaisija Australiasta

Kouvola Indians on hankkinut joukkoonsa australialaisvahvistuksen. 27-vuotias Peter Smith alkaa potkia palloa I-divisioonan voittoa tavoittelevassa joukkueessa kesällä.

Smith on pelannut rugbyammattilaisena Englannissa, Japanissa ja Italiassa. Vuoden 2010 kauden jälkeen hän vaihtoi lajikseen amerikkalaisen jalkapallon ja jatkoi uraansa Yhdysvaltojen yliopistosarjoissa. Hänellä on myös Ison-Britannian passi.

— Olemme aikaisempina vuosinakin etsineet potkaisijaa joukkueeseen ajatuksena lähinnä erikoisjoukkueosaamisen saamiseksi seuraan, Indiansin päävalmentaja Mika Lindholm toteaa Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton sivulla.

— Kun nyt tarjoutui saada huippupotkaisija EU-passilla, tartuimme välittömästi tilaisuuteen. Keskustelut Peterin kanssa sekä hänen aikaisemmat vuodet Euroopassa ja tietenkin pelivideo vakuuttivat meidät siitä, että tätä kannattaa nyt kokeilla.

Smith ottaa Kouvolassa potkimisen lisäksi vastuulleen erikoisjoukkueiden valmennuksen ja Indiansin nuorisojoukkueiden special teams -valmennus.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.