Marjoniementien jatkeen pohjaa paalutetaan yli sadalla kilometrillä betonipilareita — Kauppalankadun länsipuolen kevyen liikenteen väylä on poikki

Kauppalankadun ja Marjoniementien yhdistävän uuden reitin rakennustyöt käynnistyivät maapohjan vahvistamisella. Poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen on luvassa, kun Kauppalankadun uutta risteysaluetta aletaan rakentaa kesään mennessä. Kevyen liikenteen väylä työmaan kohdalla on jo katkaistu.

Katja Juurikko

Uuden tien rakentaminen alkoi pohjan lujittamisella. Kadun ja kevyen liikenteen väylän pitäisi olla valmiita vuoden 2019 syksyllä.

Marjoniementien jatkeen rakennustyöt vaikuttavat urakan aikana alueen liikennejärjestelyihin. Tällä hetkellä on jo ohjattu kevyt liikenne Kauppalankadun länsipuolelta oikeus- ja poliisitalon puolelle talon kohdalla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet