Kerrostalopalo sai alkunsa ulkotulesta — poliisi ei epäile paloa tahallaan sytytetyksi, mutta harkitsee esitutkintaa

Mauri Leivo

Poliisin mukaan Tyttilammenkadun kerrostalon palo sai alkunsa ulkotulesta, joka oli talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevan asunnon parvekkeella. Palo levisi ulkoseinän kautta kattorakenteisiin.

Paloa ei epäillä tahallaan sytytetyksi. Poliisi selvittää kuitenkin tutkinnan aikana, onko tulen käsittelyyn liittynyt sellaista huolimattomuutta, että asiassa tulisi aloittaa esitutkinta.

Poliisi sai viime yönä noin kello neljältä ilmoituksen rakennuspalosta Kouvolan Tyttilammenkadulla. Poliisin lisäksi paikalle oli hälytetty useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Poliisin saapuessa paikalle kolmikerroksisen pienkerrostalon kattorakenteet olivat kauttaaltaan tulessa ja pelastuslaitos evakuoi talon asukkaita. Pelastuslaitos sai sammutettua palon aamupäivään mennessä ja jälkiraivaus palopaikalla on jatkunut iltapäivään asti. Palosta ei aiheutunut vakavampia henkilövahinkoja, mutta rakennus kärsi palon vuoksi huomattavia vaurioita.

Poliisi on suorittanut palopaikalla teknistä tutkintaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.