Tiina Luhtaniemi on Kouvolan teatterin uusi johtaja

Soila Puurtinen

Tiina Luhtaniemi
Tiina Luhtaniemi

Kouvolan Teatterin hallitus on kokouksessaan 5.4. valinnut uudeksi teatterinjohtajaksi 1. tammikuuta 2017 alkaen teatteriohjaaja Tiina Luhtaniemen Jyväskylästä.

Luhtaniemi on tätä ennen toiminut johtajana Savonlinnan kaupunginteatterissa 2005 – 2015. Työskenneltyään kymmenen vuoden ajan Savonlinnassa Luhtaniemi halusi etsiä itselleen uusia haasteita ja uuden toimintaympäristön.

— Nyt tuntuu oikein mukavalta, Luhtaniemi toteaa valinnan varmistuttua.

Hän haluaa säilyttää ja kehittää Kouvolan teatterin hyviä asioita, kuten musiikkiteatteriosaamista.

— Olen tietysti miettinyt myös sitä, mikä minun kädenjälkeni tulee olemaan. Lapset, nuoret ja taidekasvatus ovat minulle tärkeitä asioita, joten niihin tulen varmasti keskittymään myös.

Lapsiin ja nuoriin yhdistyy luontevasti tämän päivän teatterien haaste.

— Teatteriin täytyisi saada uutta yleisöä. Se on mielestäni ammattiteatterin vastuulla, miten lapset ja nuoret saadaan teatterin pariin, Luhtaniemi toteaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet