Veturiin tulee uusi ravintola — työllistää aluksi 12 kouvolalaista

Lukas Pearsall

Kauppakeskus Veturin ravintolatarjonta monipuolistuu kesäkuussa.
Kauppakeskus Veturin ravintolatarjonta monipuolistuu kesäkuussa.

Ristorante Momento avaa ovensa kesäkuussa kauppakeskus Veturin toisessa kerroksessa.

Toimitusjohtaja Mohammad Delower Hossain kuvailee ravintolaansa uudentyyppiseksi à la carte -ravintolaksi, jonka listalta löytyvät niin pihvit ja leikkeet kuin burgerit, pizzat ja pastatkin.

— Käytämme laadukkaita raaka-aineita ja panostamme asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on palvella asiakkaita niin hyvin, että he ovat varmasti tyytyväisiä lähtiessään ja haluavat tulla takaisin.

Uudesta tulokkaasta ei sinänsä ole kysymys: Momentoja toimii jo neljässä kaupungissa. Kouvolan lisäksi suunnitelmissa on kaksi muutakin uutta paikkaa.

— Perustimme ensimmäisen ravintolan vuonna 1992 Helsingin Itäkeskukseen.

Hossainin mukaan uudet ravintoloitsijat harjoittelivat toimintaa parikymmentä vuotta ennen laajentumista ketjuksi.

— Rakensimme konseptimme sen mukaan, mitä asiakkaat haluavat kauppakeskuksen ravintolalta. Meidän asiakaskuntamme kattaa kaikki vauvasta vaariin.

Ravintola työllistää aluksi 12 kouvolalaista alan ammattilaista. Rekrytoinnit ovat Hossainin mukaan loppusuoralla. Avajaiset on tarkoitus pitää 8.6.

Veturin kauppakeskusjohtaja Jari Koistinen kertoo uuden ravintolan löytyvän toisesta kerroksesta Kappahlin ja Sinuhen välistä. Ravintolatarjonnan monipuolistaminen oli vireillä jo jonkin aikaa.

— Tässä oli molemminpuolinen tahtotila yrittäjällä ja meillä saada uusi ravintola Veturiin.

Koistisen mukaan kauppakeskuksessa ei ole hirveästi tyhjää liiketilaa, mutta aktiivisia neuvotteluja uusien toimijoiden kanssa on silti koko ajan käynnissä.

— Liiketilojen kysynnän viriäminen viittaa markkinoiden elpymiseen, hän arvioi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.