Kouvola julkisti 2,8 miljoonaa euroa alijäämäisen tilinpäätöksen vuodelta 2017 — henkilöstömenot pienenivät, palvelujen ostot kasvoivat

Negatiivisesta tuloksesta huolimatta tilikauden 2017 tulos oli huomattavasti ennakoitua parempi. Muutetussa talousarviossa ennakoitiin, että Kouvolan kaupungin tilikauden tulos painuu 9,8 miljoonaa euroa miinukselle.

Jussi Lopperi

Talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell ja hyvinvointipalvelujen johtaja Arja Kumpu osallistuivat myös kaksi vuotta sitten kaupungin tilinpäätöksen julkistamistilaisuuteen.

Kouvolan talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell julkistaa keskiviikkona kaupungin ja Kouvola-konsernin tilinpäätöksen vuodelta 2017. Kouvolan Sanomat seuraa kaupungin järjestämää tiedotustilaisuutta suorana verkossa.

Tuoreimmat tapahtumat päivittyvät aina tämän jutun loppuun.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet