Yksi henkilö loukkaantui vakavasti risteyskolarissa Elimäellä keskiviikkona, mukana myös lapsi — Auto tuli kärkikolmion takaa toisen eteen

Ensihoito kuljetti loukkaantuneet sairaalaan. Puristuksissa ollut kuljettaja vietiin hoitoon lääkärihelikopterilla.

Moises Garibay

Onnettomuusautot hinattiin tapahtumapaikalta keskiviikkoiltana.

Elimäentien ja Neikontien risteyksessä Elimäen ja Anjalan välisellä tiellä tapahtui keskiviikkona illalla kahden auton risteyskolari.

Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskus kertoo, että yksi henkilö loukkaantui vakavasti onnettomuudessa. Hänet jouduttiin irrottamaan autosta ja viemään lääkärihelikopterilla sairaalaan saamaan kiireellistä hoitoa.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, joista yksi oli lapsi.

Hätäkeskus sai tiedon onnettomuudesta kello 18.44. Poliisi kertoo, että toinen auto tuli toisen eteen kärkikolmion takaa. Kärkikolmion takaa tuli auto, jossa oli vain kuljettaja. Hän törmäsi autoon, jossa olivat kuljettaja ja lapsi.

Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Tunti onnettomuuden jälkeen pelastuslaitos oli vielä irrottamassa toisen auton kuljettajaa.

Onnettomuuden takia Elimäentie jouduttiin sulkemaan. Päivystävä palomestari Juhani Carlson arvioi, että tie saadaan avatuksi liikenteelle illalla puoli yhdeksän tietämillä. Kello 21 aikaan poliisi kertoi, että tie on avattu liikenteelle.

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta, jonka syystä ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa.

Uutista on päivitetty tiedoilla kärkikolmion takaa tulemisesta, osallisista ja tien avaamisesta kello 21.28. Myös otsikkoa muutettu. Onnettomuuskuva lisätty kello 21.55. Korjattu kirjoitusvirheitä kello 22.35.

Luetuimmat