Huominen myräkkä ei ulotu Kouvolaan

Lunta sataa vähän ja tuuli voi olla puuskaista, mutta myrsky jää tällä kertaa rannikolla asuvien murheeksi.

Kimmo Seppälä

Huomiseksi koko maahan povattu loppusyksyn myrsky näkyy Kouvolassa korkeintaan kovina tuulenpuuskina.
Huomiseksi koko maahan povattu loppusyksyn myrsky näkyy Kouvolassa korkeintaan kovina tuulenpuuskina.

Kouvolassa ei tarvitse varautua mitenkään huomiseksi ennustetun myrskyn varalta.
— Tuuli on puuskaista päivällä, mutta juuri muuten myrsky ei näy Kouvolassa. Sateet jäävät aika vähäisiksi, sanoo päivystävä meteorologi Niko Tollman.

Huomenna koko maassa tuulee, myös Kouvolassa. Tuulen voimakkuus vaihtelee päivän aikana. Kouvolassa ennuste on noin kuusi metriä sekunnissa. Myös lunta voi sataa iltapäivän ja illan aikana.

Viikonlopusta on tulossa lauha. Kouvolaan ennustetut jopa viiden asteen lämpötilat sekä sade sulattavat alkuviikosta sataneet lumet nopeasti pois.
— Sää ei ole vielä mitenkään poikkeuksellisen lämmin, vaikka marraskuuta eletään. Viisi astetta on ihan normaali lämpötila. Yleensä voimakkaimmissa matalapaineissa sää lauhtuu ja niin käy myös viikonloppuna, Tollman toteaa.

Katso täältä sääennuste huomiselle

Tuuli on puuskaista päivällä, mutta juuri muuten myrsky ei näy Kouvolassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.