Kouvola etsii taas Valovoimaista vapaaehtoista, ehdotukset on jätettävä kuun loppuun mennessä

Katja Juurikko

Viime vuonna palkinnon saivat Anita Sipilä (kuvassa) ja Ilkka Haapamäki, jotka ovat kehittäneet Vuoroveto-kriisitukihenkilötoimintaa Kouvolassa.
Viime vuonna palkinnon saivat Anita Sipilä (kuvassa) ja Ilkka Haapamäki, jotka ovat kehittäneet Vuoroveto-kriisitukihenkilötoimintaa Kouvolassa.

Kouvola etsii neljättä kertaa ehdokkaita Valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi.

Palkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle tai ryhmälle, yhteisölle tai yhdistykselle tai muulle taholle, joka on tehnyt Kouvolassa merkittävän vapaaehtoisteon tai -tekoja tai luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa vapaaehtoistoiminnallaan.

Palkinnon saajan päättää Kouvolan kaupungin aikuisväestön lautakunta työryhmän esityksen pohjalta. Palkintona on kouvolalaisen taiteilijan teos, joka luovutetaan Kuusankoskitalolla 7.11. pidettävässä juhlassa.

Ehdotuksen palkinnon saajaksi voi tehdä sähköisellä lomakkeella tai lähettämällä ehdotuksen osoitteeseen Kaupungin hyvinvointipalvelut, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola. Ehdotukset tulee jättää 30.9. mennessä.

Aiemmat palkinnon saajat ovat Vieno Viitakare vuonna 2014, Haanojan palvelukeskuksen vapaaehtoisryhmä vuonna 2015 sekä Ilkka Haapamäki ja Anita Sipilä vuonna 2016.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.