7,5 metriä leveä kolmen ajoneuvon erikoiskuljetus on perillä Kuusanniemellä jo puoliltaöin

Kymenlaaksossa liikkuu myöhään torstaina illalla kolmen ajoneuvon erikoiskuljetus. Tämän takia liikenne joudutaan pysäyttämään ajoittain, kertoo Liikennevirasto tiedotteessaan.

7,5 metriä leveä erikoiskuljetus on lähtenyt liikkeelle Varkaudesta ja sen määränpää on Kuusankoskella Kuusanniemellä. Aiemmin Liikennevirasto kertoi, että kuljetus liikkuu Kouvolan alueella torstaina illalla kello kahdeksan ja perjantain alkuyön kello kahden välillä kuuden tunnin ajan. Torstaina illalla Liikennevirasto tarkensi aikataulua ja ilmoitti, että kuljetus on perillä jo puoliltaöin.

Erikoiskuljetus saapuu Kouvolaan Tuohikotin ja Valkealan kautta ja jatkaa matkaan Keltin ja Kuusankosken katuverkon kautta Kuusanniemelle.

Uutista muokattu kello 21.46. Lisätty Liikenneviraston tiedotteesta saatuja uusia tietoja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.