Kouvolan paikallisliikenteessä otetaan käyttöön Waltti-mobiilisovellus, jolla voi ostaa kertalippujen lisäksi vuorokausilippuja ja kuukauden voimassa olevia kausilippuja

Uuden sovelluksen käyttäjä voi halutessaan luopua kokonaan matkakortin käytöstä.

Kai Skyttä

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Kouvolan paikallisliikenteessä otetaan käyttöön Waltti-mobiilisovellus. Waltti Mobiili -nimisellä sovelluksella voi ostaa kertalippuja, 30 vuorokauden kausilippuja ja 24 tunnin ajan voimassa olevia vuorokausilippuja.

Mobiilisovelluksella ostettavat uudet lipputuotteet ovat lisä paikallisliikenteen lippuvalikoimaan, johon on jo reilun vuoden verran kuulunut myös mobiilikertalippu.

Matkustajat voivat yhä ostaa kertalipun myös käteisellä bussin kuljettajalta. Myös PayiQ:n mobiililippusovellus ja Waltti-matkakortti toimivat entiseen tapaan.

Uuden mobiilisovelluksen ansiosta matkustaja voi halutessaan luopua kokonaan matkakortin käytöstä.

Waltin mobiilikertalippu on voimassa tunnin ajan ostohetkestä.

Vuorokausilippu tulee kertalippua edullisemmaksi, jos matkustaa vuorokaudessa enemmän kuin kaksi kertaa.

Sovelluksessa on myös reittiopas.

Mobiilippujen voimassaolo alkaa heti ostohetkestä. Waltilla ostetut liput voi maksaa luottokortilla tai pankkikortilla. Toistaiseksi muita maksutapoja ei ole tarjolla, mutta niitä on tulossa, kerrotaan Kouvolan kaupungin tiedotteessa.

Sovelluksesta voi ostaa myös yhteislippuja alueen juniin ja paikallisliikenteeseen sekä muiden kaupunkien paikallisliikennelippuja.

Vuorokausilippuja ja Kymenlaakson yhteislippuja voi hankkia ainoastaan Waltti-mobiilisovelluksesta.

Lisäät tietoa Waltti-mobiililipuista voit lukea täältä.