Jamie Skeen jatkaa Kouvoissa kuluvan kauden loppuun asti

Lumikki Haaja

Jamie Skeen pelaa Kouvoissa kauden loppuun asti.

Amerikkalaispelaaja Jamie Skeen jatkaa Kouvojen korisliigamiehistössä kuluvan kauden loppuun asti. Skeen pelasi Kouvoissa try out -sopimuksella keskiviikkoon asti.

— Skeen on fysiikaltaan jäljessä joukkuekavereitaan, mutta hän osoittanut hyvää ilmettä kuntoutuksen osalta, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen sanoi.

— Hän on jo nyt pystynyt pelaamaan hyviä otteluita, mutta tulee varmasti vielä parantamaan.

Skeen on esiintynyt Kouvojen peliasussa viidessä korisliigaottelussa. 203-senttinen laitahyökkääjä on pelannut keskimäärin 17 minuuttia ottelua kohden ja tilastoinut niissä keskiarvoikseen 12 pistettä ja viisi levypalloa.

Mies on upottanut kakkosensa 59 prosentin sihdillä. Kolmen pisteen kaaren takaa Skeen on naulannut palloa pussiin kovalla lähes 53 prosentin tarkkuudella.

Kauden toistaiseksi parhaan pelinsä Skeen veti viimekeväistä hopeajoukkuetta Salon Vilpasta vastaan reilu viikko sitten, jolloin hän mätti 25 pistettä ja repi 12 levypalloa.

Kouvot johtaa Korisliigaa voitettuaan neljä kauden viidestä ensimmäisestä ottelustaan. Viime kaudella kouvolalaisjoukkueen pisin voittoputki oli kolmen ottelun mittainen.

Kouvolalaisten kausi jatkuu ensi keskiviikkona Nokialla. Viikon kuluttua perjantaina Mansikka-aholle saapuu Korisliigan viime kauden mestarijoukkue Joensuun Kataja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.