Kouvolan poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja useista alkuviikon liikenneonnettomuuksista, joissa epäilty tekijä pötki pakoon

Iitissä on rikottu valaisinpylväs, Kauppalankadulla ajettu liikennemerkki nurin, Inkeroisissa ja Kuusankoskella on vahingoitettu autoja.

Janne Lehtonen

Kaakkois-Suomen poliisi Kouvolassa toivoo silminnäkijähavaintoja useista alkuviikolla tapahtuneista liikenneonnettomuuksista. Arkistokuva.
Kaakkois-Suomen poliisi Kouvolassa toivoo silminnäkijähavaintoja useista alkuviikolla tapahtuneista liikenneonnettomuuksista. Arkistokuva.

Kaakkois-Suomen poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja liikenneonnettomuuksista, joita yhdistää se seikka, että onnettomuuden aiheuttajat ovat poistuneet paikalta jäämättä selvittämään asiaa.

Punaisen pakettiauton nähtiin törmäävän tiistaina 21. toukokuuta Iitissä Urajärventien ja valtatie 12:n risteyksessä valaisinpylvääseen. Pylväs katkesi ja pakettiauto poistui paikalta. Onnettomuus tapahtui kello 13.10. Poliisi tutkii tapausta. Tutkintanimikkeenä on muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantaminen. 

Pakettiauto törmäsi Kauppalankadulla liikennemerkkiin keskellä yötä

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01.50 aikaan vaalea pakettiauto törmäsi Kouvolassa Kauppalankatu 24:n ja 25:n välissä olevaan liikenteenjakajaan ja ajoi sen ylitse. Liikennemerkit rikkoituivat. Pakettiauton nähtiin jatkavan matkaa Kauppalankadun mäkeä ylös. 

Henkilöauton takaikkuna rikottu Inkeroisissa

Inkeroisissa Jokipellontie 2:n kerrostalon parkkipaikalla on rikottu henkilöauton repsikan puoleinen takaikkuna. Tekijä on ollut liikkeellä tiistain 21.5. kello 12 ja keskiviikon 22.5. kello 7.50 välisenä aikana. Tapahtumaa tutkitaan lievänä vahingontekona. 

Kuusankoskella törmätty pysäköityyn autoon

Kuusankoskella Kymenlaaksonkatu 2:n kohdalla on kolhittu pysäköityä henkilöautoa. Teko on tapahtunut tiistaina 21. toukokuuta kello 6.30—14.30. Autosta on vaurioitunut kuljettajan puoleinen etuovi ja etulokasuoa. Poliisin arvion mukaan vauriot on aiheutettu todennäköisesti toisella ajoneuvolla. Tapausta tutkitaan liikennerikkomuksena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja edellä mainittuihin tapauksiin liittyen. Tietojaan voi ilmoittaa sähköpostitse rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi  tai puhelimitse numeron 050 447 9574.

Luetuimmat