Uusia bussivuoroja Kouvolan ja Elimäen välille viikonloppuisin tästä viikosta alkaen

Linja-autojen kaukoliikenteen muutokset vaikuttavat myös Kouvolan sisäiseen vuorotarjontaan.

Katja Juurikko

Kymen Charterlinen Savonlinjan autoilla liikennöimät vuorot ajavat Kuusankosken ja Elimäen kautta.
Kymen Charterlinen Savonlinjan autoilla liikennöimät vuorot ajavat Kuusankosken ja Elimäen kautta.

Kouvolan ja Elimäen välille linjalle 4 on lisätty uusia linja-autovuoroja viikonloppuihin. Elimäen Liikenteen liikennöimät vuorot tulevat voimaan lauantaista 5. tammikuuta alkaen.

Kokeilussa on muun muassa lauantain ja sunnuntain välisen yön vuoro, joka lähtee Kouvolan Matkakeskukselta kello 1.35 ja on perillä Elimäen kirkonkylällä kello 2.05.

Lauantain uusien vuorojen lähtöajat Kouvolasta ovat 21.05 ja 1.35. Sunnuntain uusien vuorojen lähtöajat Kouvolasta ovat 13.35, 17.30 ja 18.55. Sunnuntaina Elimäeltä lähtevien vuorojen lähtöajat ovat 14.10 ja 17.45.

Savonlinjan ja Kymen Charterlinen yhteistyössä toteuttamat pikavuorot ajavat Kuusankosken ja Elimäen kautta. Vuorot lähtevät maanantaista perjantaihin Matkakeskukselta kello 7.35 ja 13.15. Elimäeltä vuorot lähtevät maanantaista perjantaihin kello 13.15 ja 19.30.

Kausalan vakiovuoro kulkee tarvittaessa Tornionmäen kautta

Kouvolan joukkoliikenteen aikatauluvihkoon on tehty muutoksia myös Kymen Charterlinen liikennöimiin Kausalan vakiovuoroihin. Osa vuoroista kulkee tarvittaessa Tornionmäessä sijaitsevan Kouvolan seudun ammattiopiston toimipisteen kautta.

Muutoksia on myös Lappeenrannan suunnan Liikenne Vuorelan vuoroissa. Aikatauluun on ennakkotietona merkitty Pohjolan Liikenteen helmikuun lopussa lakkautettavat pikavuorot.

Vuoroilla käy maksuvälineenä Waltti-kortti Kouvolan sisäisillä matkoilla.

Tarkemmat tiedot bussiaikatauluista löytyvät Kouvolan kaupungin nettisivuilta.