Kaakon Viestintä aloittaa kirjeiden varhaisjakelun huhtikuussa

Kaakon Viestintä on saanut alueellisen postitoimiluvan. Muun muassa Etelä-Saimaata, Itä-Savoa, Kouvolan Sanomia, Kymen Sanomia ja Länsi-Savoa julkaiseva yhtiö aikoo aloittaa yritysten kirjeiden jakelun.

— Sopimus tehdään yrityksen kanssa kirjeiden lähetyksestä. Me hoidamme jakelun yksittäisille asiakkaille, Kaakon Viestinnän jakelujohtaja Pekka Puikkonen sanoo.

Ensi kuusta alkaen asiakkaat saattavat saada aamun lehden mukana laskuja ja muuta kirjepostia yrityksiltä.

— Testijakelut käynnistyvät huhtikuussa. Aloitamme Mikkelin ja Savonlinnan alueella ja sitten laajennamme Lappeenrannan, Kouvolan ja Kotkan alueelle.

Puikkonen kertoo että yhtiö jakaa kirjeitä vain varhaisjakelualueella, eli kaupunkien ja kirkonkylien taajamissa.

Valtioneuvosto myönsi yhdeksän alueellista postitoimilupaa torstaina. Kaakon Viestinnän lisäksi postitoimiluvan saivat Kaleva, Marva media, Lounais-Suomen tietojakelu, Varsinais-Suomen tietojakelu, HSS media bolagen, Keski-Pohjanmaan kirjapaino, Savon jakelu ja SLP jakelu.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.