Kouvolalainen valtuutettu Kristian Sheikki Laakso Paavo Väyrysen kansalaispuolueeseen

Kristian Sheikki Laakso valittiin ensimmäiselle valtuustokaudelleen keväällä.
Kristian Sheikki Laakso valittiin ensimmäiselle valtuustokaudelleen keväällä.

Kouvolalainen kaupunginvaltuutettu Kristian Sheikki Laakso on otettu asiantuntijajäseneksi Paavo Väyrysen perustamaan kansalaispuolueeseen.

Suur-Kouvolan sitoutumattomiin kuuluva Laakso toimii kierrätysalan yrittäjänä. Hänet valittiin kevään kuntavaaleissa ensimmäiselle valtuustokaudelleen 570 äänellä.

Väyrynen perusti kansalaispuolueen keväällä 2016. Puolue ilmoittaa puolustavansa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.

Jäsenmäärä on tarkkaan rajattu. Varsinaisiksi jäseniksi voivat päästä vain nykyiset ja entiset kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet.

Lisäksi mukaan on otettu joitakin asiantuntijajäseniä. Yhtä aikaa Laakson kanssa asiantuntijajäseneksi rekisteröitiin seinäjokelainen keskustan kaupunginvaltuutettu Piia Kattelus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.