Kari Tähti aloitti Kouvolan rautatie- ja aikuiskoulutuksen vt. toimitusjohtajana

Tähti siirtyi tehtävään Kraon kuljettajakoulutusten vastuukouluttajan tehtävästä

Kimmo Seppälä

Arkistokuvassa Kari Tähti.
Arkistokuvassa Kari Tähti.

Kouvolan rautatie- ja aikuiskoulutus oy:n vt. toimitusjohtajana on aloittanut tällä viikolla Kari Tähti. Hän on toiminut aiemmin Kraossa kuljettajakoulutusten vastuukouluttajana.

Tähti aloitti tehtävässään sen jälkeen, kun edellinen toimitusjohtaja Mika Palosara siirtyi uusiin tehtäviin, kerrotaan Kouvolan rautatie- ja aikuiskoulutuksen julkaisemassa tiedotteessa.

Tähti työskentelee vt. toimitusjohtajana kesäkuun loppuun. Tuolloin valmistuu käynnissä oleva selvitys Kouvolan seudun ammatillisen koulutuksen järjestämisestä liittyen yhtiöittämisen toteuttamiseen.

Kraon osalta tutkitaan sen yhdistämistä perustettavaan yhtiöön joko osaksi yhtiötä tai sen tytäryhtiöksi. Uusi yhtiö on tarkoitus perustaa tänä keväänä. Sen toiminta alkaisi ensi vuonna.

Tähti kertoo tiedotteessa, että Kraon on jatkossakin mahdollistettava laadukas ja asiantunteva koulutus rautatieammatteihin. Hänen mukaansa tämä vaatii asiakkaiden koulutus- ja osaamistarpeiden tunnistamista sekä oppilaitoksen asiantuntijuuden ja pedagogisen osaamisen vahvistamista.

– Tartumme näihin haasteisiin viime vuonna uudistetun strategiamme mukaisesti. Päämääränämme on olla johtava työelämän osaamisratkaisujen toteuttaja ja toimia joustavasti yhdessä asiakkaan kanssa.

Luetuimmat