Karhun Kinnard naulasi voittokorin summerin soidessa Manskarilla

Tapio Ahlroth

Kouvot oli ottelun loppuhetkillä kiinni voitossa Kyle Shilohin korilla.

Korisliigan runkosarjassa kakkossijasta taistelevat Kouvot ja Kauhajoen Karhu järjestivät varsinaisen jännitysnäytelmän perjantai-iltana Mansikka-ahon urheiluhallissa.

Vierasjoukkueen Lawrence Kinnard kohosi sankariksi upottamalla kahden pisteen hyppyheittonsa koriin loppusummerin soidessa. Karhu nappasi vasta kauden viidennen vierasvoittonsa 77—78 (45—34). Mikko Koivisto tarjosi voittokoriin namusyötön.

Kinnardin kakkonen oli Karhun edellisessä hyökkäyksessä ponnistanut takaisin peliin, ja Kouvojen Kyle Shiloh vastasi toisessa päässä kakkosella Cade Davisia vastaan: 77—76. Tässä vaiheessa ottelua oli jäljellä 2,6 sekuntia.

Kouvot johti ottelua suurimmillaan 15 pisteen erolla. Kolmannen neljänneksen jälkipuoliskolla kotijohto oli 51—46.

Karhuun äskettäin Loimaan Bisonsista siirtynyt Koivisto oli kentän paras pistemies 24 pinnallaan.

Kouvojen parhaat pisteidentekijät olivat D.J. Richardson (17), Ilari Seppälä (15) ja Shiloh (11). Ottelun ratkaisukorin näet alla olevasta videosta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.