Duunitreffeillä on tarjolla yli 500 työpaikkaa – Koko Kymenlaakson yhteinen rekrytapahtuma pidetään pelkästään verkossa torstaina

Näytteilleasettajia on mukana 38.

Katja Juurikko

Duunitreffit pidetään tänä vuonna vain verkossa. Viime vuonna ne päästiin pitämään vielä normaalisti. Kuva on Kouvolasta.
Duunitreffit pidetään tänä vuonna vain verkossa. Viime vuonna ne päästiin pitämään vielä normaalisti. Kuva on Kouvolasta.

Duunitreffit -tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan 38 näytteilleasettajaa ja tarjolla on yli 500 työpaikkaa erilaisiin työtehtäviin, Kaakkois-Suomen TE-palvelut kertoo tiedotteessa.

Rekrytapahtuma pidetään edellisvuosista poiketen kokonaan verkossa torstaina 28. tammikuuta.

Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Kouvolan, Kotkan ja Haminan kaupungit ja niiden ohjaamot sekä Ekami järjestävät rekrytapahtuman. Tapahtuma pidetään koko Kymenlaakson alueen työnantajille ja työntekijöille samaan aikaan kello 14–17.

Työnhakijat pääsevät tutustumaan avoimiin kesä- ja kausityöpaikkoihin sekä pidempiaikaisiin työmahdollisuuksiin Tavata.events -alustalla verkossa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhakijoille ja tapahtumassa on mahdollisuus saada neuvoja työnhakuun ja apua CV-varikolta työnhakuasiakirjoihin.

Tietoja voi etsiä vielä tapahtuman jälkeenkin 12. helmikuuta saakka.

Tapahtuma on jo avoinna työnhakijoille, ja sinne pääsee sisälle kirjautumalla alustalle ja itse tapahtumaan koodilla RE8MI3. Varsinaisena rekrytapahtumapäivänä torstaina yritysten edustajat, oppilaitokset ja yhteistyökumppanit ovat paikalla virtuaaliständeillä sekä keskusteluhuoneissa.