Kaupungintalolla tiistaina Matkailutreffit — noin 30 yritystä esittelee seudun matkailutarjontaa

Moises Garibay

Matkailutreffeillä esitellään seudun matkailutarjontaa. Kuvassa koiravaljakkokyytiä Repovedellä.

Kouvolan kaupungintalolla esitellään ensi viikon tiistaina Kouvolan alueen matkailumahdollisuuksia neljä tuntia kestävillä Matkailutreffeillä.

Kaikkiaan noin 30 Kouvolan seudun matkailu- ja palvelualan yritystä tuo esille tarjontaansa ja kertoo mitä palveluja heillä on tarjolla tulevaksi kesäksi.

Matkailutreffeille voi saapua kuka tahansa seudun matkailukohteista kiinnostunut. Mukaan odotetaan paitsi yksityisiä kuluttaja-asiakkaita, myös henkilöitä, jotka järjestävät tykypäiviä, matkoja sekä retkiä.

– Moni yritys on suunnitellut kesän varalle uutta koettavaa ja nähtävää. Tykkimäki täyttää 30 vuotta ja kausi on täynnä juhlahumua, Vuohijärven kulttuuri- ja luontotalossa avautuu Rakkauspuisto ja kolmen kartanon kierros kulkee Ankkapurhan ja Moision kautta viininmaistiaisiin Mustilaan, kertoo markkinointisihteeri Päivi Oksanen Kinnosta.

Tilaisuuden järjestää Kouvola Innovation Oy/VisitKouvola yhteistyössä Kouvolan Yrittäjät ry:n ja matkailuyritysten kanssa. Matkailutreffien ovet avataan kaupungintalolla ensi tiistaina kello 13.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.