Xamkin verkossa tarjottavien opintojen määrää ollaan lisäämässä — Opiskelijoiden mukaan ammattikorkeakoulun tavoite erottautua muista vesittyy, jos se ei satsaa lähiopetukseen

Itsenäisen opiskelun ja tiedonhaun taidot ovat tärkeitä. Ne eivät kuitenkaan korvaa lähiopetuksessa tapahtuvaa dialogia, asioiden kyseenalaistamista, ryhmätyöskentelyä ja sosiaalisia taitoja, opiskelijakunnan edunvalvonnan asiantuntija muistuttaa.

Sari Tauru

Xamk satsaa vahvasti lähiopetukseen.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin opiskelijajärjestöt ovat huolissaan lähiopetuksen saatavuudesta tulevaisuudessa. Opiskelijat ovat laatineet korkeakoulun johdolle kannanoton, jossa he muistuttavat perinteisen lähiopetuksen merkityksestä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet