Keskikaiteeseen Kuutostiellä rysäyttänyt mies nukahti rattiin

Onnettomuus sattui kello 19 aikaan torstaina. Poliisi kertoo, että samaan aikaan sattui risteyskolari myös poliisilaitoksen kulmilla.

Vesa Vuorela

Keskikaiteeseen Kuutostiellä rysäyttänyt mies nukahti rattiin

Kuutostiellä Kouvolan Keltissä keskikaiteen ja valaisinpylvään kanssa torstaina kolaroinut mies oli nukahtanut rattiin.

Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteen mukaan kuljettaja kertoi nukahtaneensa ajon aikana, ja onnettomuus tapahtui sen takia.

Noin 25-vuotias mies ajautui Kuutostiellä Ropakonsuontien risteysalueen kohdalla henkilöautollaan keskikorokkeelle ja liukui siitä vastaantulevien kaistalle. Onnettomuus sattui kello 19 aikaan.

Henkilöauto osui matkalla liikenteenjakajan liikennemerkkiin ja keskikorokkeella olevaan valotolppaan. Muille tielläliikkujille ei aiheutunut vahinkoja tapahtuneesta.

Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kouvolassa sattui samaan aikaan myös toinen liikennevahinko, kun kaksi henkilöautoa kolaroi Kauppalankadun ja Saumaväyläntien risteyksessä lähellä poliisilaitosta. Henkilöautolla liikkeellä ollut mies oli ajamassa Saumaväylää pitkin tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Kauppalankadulle.

Oikealta puolelta risteykseen saapui nainen henkilöautollaan. Hänen tarkoituksenaan oli jatkaa risteyksestä suoraan. Mies ei noudattanut liikennemerkillä osoitettua väistämisvelvollisuutta, joten autot törmäsivät. Henkilöautot vaurioituivat, mutta henkilövahinkoja ei syntynyt.

Poliisi epäilee miestä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut