Miikka Luosmaa siirtyy hopeajoukkue Vilppaaseen

AOP/Matti Raivio

Miikka Luosmaa pelaa ensi kaudella Salon Vilppaassa.
Miikka Luosmaa pelaa ensi kaudella Salon Vilppaassa.

Korisliigahistoriansa ensimmäisen mitalin saavuttanut Salon Vilpas on tehnyt avauksensa kevään siirtomarkkinoilla. Kouvoissa kaksi kautta pelannut Miikka Luosmaa siirtyy Vilppaan paitaan kaksivuotisella sopimuksella.

23-vuotias Luosmaa on Karkkilan Urheilijoiden kasvatti.

— Luosmaa on selättänyt uraa hidastaneet loukkaantumiset ja lunastanut paikkansa Korisliigan kotimaisten senttereiden kärjestä. Hän tekee asioita, jotka yksinkertaisesti auttavat joukkuetta menestymään ja voittamaan. Olen erittäin onnellinen, että polkumme kohtaavat jälleen, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo sanoo seuran nettisivuilla.

Syksyllä Turun Kauppakorkeakoulussa opiskelunsa aloittava Luosmaa osti eilen asunnon Salosta ja muuttokuorma Karkkilasta kulkeutuu paikkakunnalle heinäkuussa.

— Kouvolasta jäi hyvä maku. Vastuu kasvoi ja todistin kuuluvani liigatasolle. Loukkaantumiset kuitenkin vaivasivat ja nälkää jäi taatusti ensi kauteen, Luosmaa toteaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.