Karhun Toiviainen: Tuomarit hyväksyivät korin eikä Korisliigassa ole tapana tehdä videotarkastuksia

Katja Juurikko

Kouvojen Thomas Gipson sortui kuuteen pallonmenetykseen.

Kauhajoen Karhun kuusankoskelaislähtöinen päävalmentaja Sami Toiviainen palasi lehdistötilaisuudessa jännittävän kamppailun loppuhetkiin.

— Shiloh heitti kovan kakkosen 2,6 sekuntia ennen loppua. Teimme loppuun sivurajan, jota emme ole harjoitelleet kertaakaan. Pakko arvostaa Mikko Koivistoa, että hän malttoi vielä syöttää Kinnardille. Varmasti on paljon puolesta ja vastaan, että tuliko Kinnardin kori yliajalla. Tuomarit hyväksyivät korin eikä Korisliigassa ole tapana tehdä videotarkastuksia. Meillä on nyt hyvät asetelmat runkosarjan kakkostilaan.

Toiviainen otti omaan piikkiinsä toisen neljänneksen tapahtumat. Hän sotki mielestään liikaa oman joukkueensa peliä.

— Sanoin pelaajille tauolla, että lopettakaa tuomareille valittaminen virheistä. Painotin, että meidänkin pitää olla aggressiivinen. Annoin pelaajille palautetta siitä, että heidän pitää tietää Richardsonin ja Seppälän olevan kovia heittäjiä. Olimme koko ajan perässä ja pääsimme välillä lähelle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.