Raskas ajoneuvo paloi Myllykoskella Kotkan valtatiellä — kuljettaja vietiin sairaalaan

Raskas ajoneuvo ajoi ulos tieltä ja syttyi tuleen Kotkan valtatiellä Myllykoskella torstaina aamulla hieman puoli kahdeksan jälkeen. Tulipalo oli erittäin raju. Musta savupatsas nousi kymmenien metrien korkeuteen.

Onnettomuuspaikan ohi ajanut silminnäkijä kertoo, että muutamat autot olivat pysähtyneet onnettomuuspaikalle auttamaan täysperävaunuyhdistelmän kuljettajaa ennen pelastuslaitoksen ja poliisin saapumista paikalle.

Kuljettaja pääsi kävelemään itse onnettomuusrekasta ulos, kertoo päivystävä palomestari Mika Ruokolainen Kymenlaakson pelastuslaitokselta. Onnettomuusajoneuvon kuljettaja on viety ambulanssilla sairaalaan.

Tie suljettiin liikenteeltä noin tunniksi. Ennen kello yhdeksää toinen kaista oli taas saatu käyttöön.

Silminnäkijä kertoo, että onnettomuuspaikka on muutama sata metriä Myllykosken risteyksestä Kotkan suuntaan mentäessä, hieman ennen tiekameraa. Kouvolaan töihin tulossa olleen miehen mukaan autot pääsivät ajamaan onnettomuuspaikan ohi välittömästi onnettomuuden jälkeen. Miehen ajaessa onnettomuusrekan ohi rekasta kuului erittäin kova paukahdus.

Palomestari Ruokolaisen mukaan vielä ei ole tietoa minkä takia raskas ajoneuvo syttyi tuleen tai mistä kohdin tulipalo on saanut alkunsa. Pelastuslaitos sai tulipalon sammumaan, minkä jälkeen toinen kaista avattiin taas liikenteelle.

Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja. Rekka oli ajamassa Kotkan suunnasta Kouvolaan päin, kun se ajautui ulos tieltä kulkusuunnassaan oikealle.

Pelastuslaitos suorittaa parhaillaan kohteessa jälkisammutustöitä ja valmistelee ajoneuvon hinaamista pois onnettomuuspaikalta.

Muokattu uutista kello 9.20. Lisätty pelastuslaitokselta ja silminnäkijältä saatuja tietoja.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.