Lapset ja autonavaimet jäivät lukkojen taa Käyrälammella — pelastuslaitos vapautti lapset autosta

Pelastuslaitos vapautti kaksi lasta lukkojen takaa Käyrälammella torstaina. Lasten äiti soitti pelastuslaitoksen paikalle, kun auton ovet olivat menneet lukkoon niin, että lapset ja autonavaimet olivat sisäpuolella.

Asemamestari Olli Pasi Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että palokunta sai avaimet ujutettua ulos lukitusta autosta. Apuna käytettiin metallitankoa ja lievää väkivaltaa.

Pasin mukaan molemmat lapset olivat alle kouluikäisiä. Autossa oli lämmin, mutta lapset olivat lukkojen takana niin lyhyen aikaa, ettei heillä ollut mitään hätää.

Autonavaimet jäivät lukkojen taaksi Käyrälammen tuntumassa sijaitsevalla parkkipaikalla. Äiti hälytti pelastajat paikalle noin kello 14.15.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.