Tv-ura alkaa: Kouvolalaislähtöinen Aatu Itkonen juontaa ja haastattelee iskelmätähtiä – Mukana on musiikkia ja taikuutta

Jouni Nieminen

Kouvolalaislähtöinen Aatu Itkonen haastattelee ja tekee taikatemppuja Alfa-tv:llä juontamassaan Kotisohvalla livekonsertti -sarjassa.
Kouvolalaislähtöinen Aatu Itkonen haastattelee ja tekee taikatemppuja Alfa-tv:llä juontamassaan Kotisohvalla livekonsertti -sarjassa.

Kouvolalaislähtöinen esiintyjä-yrittäjä Aatu Itkonen, 19, aloittaa televisiojuontajana ensi viikolla. Alfa TV:llä alkavassa Kotisohvalla live-konsertti -ohjelmassa Itkonen haastattelee tunnettuja iskelmätähtiä.

– Ensimmäisessä jaksossa on vieraana Marita Taavitsainen, toisessa jaksossa Johanna Debreczeni. Tuupasen Saija on myös iso nimi, Itkonen listaa muutaman jakson artisteja.

Itkonen keskustelee ohjelman vieraiden kanssa ajankohtaisista aiheista. Luvassa on myös taikatemppuja.

Alustavasti on sovittu viiden jakson tekemisestä. Kaikki tunnin mittaiset lähetykset ovat suoria.

Live-tilanteessa voi tapahtua mitä vain

Poikkeustila on karsinut Itkosen keikkakalenterista kaikki live-esiintymiset. Itkonen odottaakin innolla uutta haastetta televisiojuontajana.

– Tämä on hauskaa korona-ajan tekemistä. Live-tilanteessa voi tapahtua mitä vain. Olen kiitollinen, että pääsen tekemään tv:tä.

Itkonen kertoo aiemmin tehneensä lähinnä nettistriimejä, mutta aivan ensimmäinen kokemus Alfa TV:n ohjelma ei hänelle ole. Hänen taikojaan on nähty Ylen Aatun Mysteerit -ohjelmassa.

Kotisohvalla live-konsertti -ohjelma alkaa torstaina 23. huhtikuuta kello 21.

Juttua on päivitetty kello 22.23. Korjattu ohjelman nimi, tarkennettu kohtaa suorien lähetysten tekemisestä sekä lisätty Itkosen kommentit.