Kommentti: Seppälä oiva vahvistus Kouvoille

Kommentti: Seppälä oiva vahvistus Kouvoille

Kouvojen korisliigajoukkueen kokoonpano on nyt lopullisessa kuosissaan. Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut Loimaan Bisons oli luopunut helmikuun aikana ennen Ilari Seppälän lähtöä jo neljästä amerikkalaispelaajastaan. Se, missä Tuukka Kotti, Mikko Koivisto ja Matias Ojala pelaavat loppukauden, on vielä toistaiseksi hämärän peitossa.

Ilari Seppälä palaa tuttuun ympäristöön ja tutun päävalmentajan Jyri Lehtosen alaisuuteen. Seppälän paluu on helppo molemmille osapuolille. Kouvojen pelisapluunan perusteet on taottu lapualaislähtöisen pelintekijän takaraivoon viimeisten vuosien aikana Mansikka-ahon parketilla.

Taktisesti Ilari Seppälä tuo syvyyttä kouvolalaisten pelintekijäosastolle. Yhdessä Tuomas Hirvosen kanssa Kouvoilla on kasassa kovan luokan takamieskaksikko. Seppälän liittyminen joukkueeseen mahdollistaa myös sen, että paremmin kakkospaikalla viihtyvä Kyle Shiloh pääsee näyttämään osaamistaan hänelle omimmalla tontilla.

Seppälän tulon myötä Lehtosella on käsissään leveä materiaali, josta ammentaa. Onkin selvä, että runkosarjan lopulla ja pudotuspeleissä nähdään entistä kovempaa tempoa ylläpitävä ja aggressiivisesti koko kentällä puolustava kouvolalaisryhmä.