Tilaajalle

Kouvolan ja Iitin ravintoloilla ja lounaskahviloilla on parantamisen varaa hygieniassa, sanoo terveystarkastaja — Pahimmillaan pintojen ja valmistusvälineiden puhtauden laiminlyönti voi johtaa ruokamyrkytykseen

Likaiset, kuluneet leikkuulaudat paljastuivat useimmiten Kouvolan ja Iitin ruokapaikkojen kompastuskiveksi. Kouvolan terveysvalvonta tekee vuosittain muutamia tutkintapyyntöjä poliisille koskien ravintoloiden elintarvikelainsäädännön rikkomuksia.

Kouvolan kaupunki

Vuoden 2017 syksyllä joukko kouvolalaisravintolassa ruokailleita henkilöitä sai ruokamyrkytyksen. Kaupungin terveysvalvonta sulki 
välittömästi ravintolan ja teki poliisille tutkintapyynnön. Maaliskuun 
alussa kolme ravintolan työntekijää sai tuomion terveysrikoksesta.
Vuoden 2017 syksyllä joukko kouvolalaisravintolassa ruokailleita henkilöitä sai ruokamyrkytyksen. Kaupungin terveysvalvonta sulki välittömästi ravintolan ja teki poliisille tutkintapyynnön. Maaliskuun alussa kolme ravintolan työntekijää sai tuomion terveysrikoksesta.

Aikansa eläneet, naarmuille ja koloille käytetyt leikkuulaudat aiheuttivat suurimman osan käryistä, kun Kouvolan kaupungin terveysvalvonta syynäsi pintojen puhtautta seudun ruokapaikoissa viime vuonna.