Lautakunta saa päätettäväkseen säästöesityksen — Tekniikka- ja ympäristötalo kiinni joulukuun välipäivinä Kuusankoskella

Katja Juurikko

Tekniikka- ja ympäristötalo sijaitsee Kuusankosken keskustassa.

Tekniikka- ja ympäristötalo aiotaan pitää suljettuna 7. joulukuuta ja välipäivinä 27.—28. joulukuuta.

Kouvolan tekninen lautakunta päättää asiasta ensi tiistaina.

Esitys perustuu kaupungin säästötavoitteeseen, jonka mukaan kaupungin työntekijöiden olisi pidettävä mahdollisimman paljon lomapäiviä loppuvuoden kuluessa.

Kaupungin tiedotteen mukaan Tekniikka- ja ympäristötalon sulkeminen ajoittuu pyhien väliin osuville välipäiville, kun asiakaspalvelun kysyntäkään ei liene tavanomaisella tasollaan.

Työntekijät voivat kuitenkin halutessaan olla työssä kyseenomaisina ajankohtina. Asiakaspalvelua voidaan tarvittaessa antaa puhelimitse ja sähköpostitse siinä laajuudessa kuin työntekijöiden työssäolo sen mahdollistaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat