Superpesiksen pronssimitali maistuisi KPL:lle 10 kuukauden työstä — Joensuun Maila pelaa pronssiotteluissa kuudetta kertaa peräkkäin

Teemu Parta

KPL:n Toni Laakso jäi Vimpeli-välieräsarjassa sivuun loukkaantumisen takia kahden ja puolen ottelun ajaksi. Pronssiotteluihin Laakso palaa kokoonpanoon jokerin roolissa.
KPL:n Toni Laakso jäi Vimpeli-välieräsarjassa sivuun loukkaantumisen takia kahden ja puolen ottelun ajaksi. Pronssiotteluihin Laakso palaa kokoonpanoon jokerin roolissa.

Kouvolan Pallonlyöjät piti kaksi vapaapäivää tiistaisen kitkerän välierätappion jälkeen.

Perjantaina miehistö kokoontui ja päätti yhteistuumin, että Superpesiksen pronssimitali on tavoittelemisen arvoinen asia joukkueen yhteisen kymmenen kuukautta kestäneen työjakson päätteeksi.

— Fiilis ei ollut Vimpeli-tappion jälkeen kaksinen. Muutama tunti piti kopissa yksikseen istuskella ennen kuin sieltä pääsin pois. Pelaajilta tuli perjantaina selkeä aloite, että nyt halutaan taistella pronssista. Samalla päätimme, ettemme enää puhu Vimpeli-ottelusarjasta, KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen kommentoi lauantaina harjoitusten jälkeen.

Ensimmäinen pronssiottelu pelataan tänään sunnuntaina Joensuun Mehtimäellä. Kuudetta kertaa peräkkäin pronssiotteluissa kautensa lopettava Joensuun Maila on saanut mitalin kaulaan neljänä viime syksynä.

— Vastakkain on kaksi erittäin urheilullista ja tässä tilanteessa myös pettynyttä joukkuetta. Uskon, että kuitenkin kun peli alkaa, molemmilla on hyvä lataus, pelinjohtajaurallaan viidensiin pronssitaistoihin lähtevä Pitkänen arvioi.

Pronssiin vaaditaan kaksi otteluvoittoa. Toinen osa pelataan ensi lauantaina Kouvolassa. Tarvittaessa kolmas matsi mitellään ensi sunnuntaina Joensuussa.

KPL saa kauden päättäviin kamppailuihin Toni Laakson takaisin kokoonpanoon. Jokerin roolin ottavalta Laaksolta jäi välierissä loukkaantumisen takia pelaamatta kaksi ja puoli ottelua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.