Jyväskylä jäi KPL:n jalkoihin

Kouvolan Pallonlyöjät on aloittanut kauden vahvasti A-poikien Superpesiksessä. Perjantaina kotijoukkueen jalkoihin jäi Jyväskylän Kiri selvin numeroin 2—0 (11—1, 7—1). Kouvolalaisten ylivoimaista kertovat myös kolmostilanteet 28—6.

Kolme ottelua pelannut KPL on ottanut sarjassa nyt yhtä monta voittoa.

Ottelu olisi saattanut saada heti alussa erilaisen luonteen, mutta Antti Tuhkasen haamupysäytys 0—0-tilanteessa merkitsi sitä että KPL paineli ottelun loppuun koko ajan johdossa.

— Pelattiin aika rauhallisesti ja silti saatiin paljon tilanteita ja tuollainen ero. Vastustaja sortui pahoihin perusvirheisiin, kuvaili pelinjohtaja Anssi Lammila pelin luonnetta.

Iiro Nokkala ja Jesse Eskelinen löivät molemmat läpi ja nettosivat 1+2 juoksua mieheen. Tuhkasen mailasta lähti kolme juoksua.

KPL jatkaa kovaa pelitahtia heti maanantaina, kun Kouvolaan saapuu vieraaksi Jymyjussit Seinäjoelta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.