Iitin maatilatori jatkaa uuden yrittäjän voimin, avajaiset 4. maaliskuuta

Marja Seppälä

Maatilatorin valikoimiin kuuluu jatkossakin lähellä tuotettuja perunoita ja juureksia.
Maatilatorin valikoimiin kuuluu jatkossakin lähellä tuotettuja perunoita ja juureksia.

Vaikka Benjami lopettaa Iitissä maatilatorin pitämisen, maatilatorin toiminta jatkuu samalla paikalla uuden yrittäjän alaisuudessa.

— Oikeastaan palaamme juurillemme eli maatilatori jatkaa sellaisena kuin se alunperin oli, kertoo uusi yrittäjä Eero Lintukangas.

Lintukankaan tila omistaa maatilatorin rakennuksen ja se sijaitsee tilan yhteydessä.

Maatilatorilla myydään jatkossa paikallisten tuottajien tuotteita. Palveleva lihatiski toimii edelleen ja hyllyiltä löytyy leivonnaisia, leipää, kasviksia ja juureksia, jauhoja ja paikallisia käsitöitä. Myös kahvila jatkaa entiseen tapaan.

Iitin maatilatori aloitti Kausalassa, Lahden tien varrella vuonna 1991. Viimeiset kymmenen vuotta se on toiminut Benjamin maatilatorin nimellä.

Ensi viikon aikana Lintukankaan tarkoituksena on hiukan freesata paikkoja. Asiakkaille ovet avataan maaliskuun alkupäivinä ja lauantaina 4. maaliskuuta vietetään avajaisia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.