KooKoossa kolme kautta pelannut Koivisto palaa Kajaaniin

Lukas Pearsall

KooKoossa pelaamallaan ainoalla kaudella Mestiksessä Mika Koivisto teki runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 11 maalia.
KooKoossa pelaamallaan ainoalla kaudella Mestiksessä Mika Koivisto teki runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 11 maalia.

KooKoossa kolme viime kautta kiekkoillut Mika Koivisto on päättänyt palata kouvolalaisseurasta Kajaanin Hokkiin.

Laitahyökkääjä Koivisto, 24, solmi yksivuotisen sopimuksen Hokin kanssa.

KooKoossa hän pelasi yhden kauden Mestistä ja kaksi kautta Liigassa. Pääsarjatasolla hänelle kertyi 86 ottelua, joissa tehot olivat 1+5=6.

Koivisto tunnettiin KooKoosta kesken viime kauden erotetun päävalmentajan Petri Mattilan luottopelaajana. Koiviston erikoisalaa ovat alivoimapeli ja vastustajan laukausten peittäminen eli blokkaaminen. Koivisto pelasi Hokissa Mattilan valmennuksessa 2012—14.

Kiimingin Kiekko-Poikien kasvatti on läpikäynyt Oulun Kärppien kovatasoisen junioripolun C-, B- ja A-nuorissa.

Arvokisat.com-sivustolla Koivisto kommentoi, että hänen tavoitteenaan on ottaa pelipaikka takaisin Liigasta, johon hänen rahkeensa eivät vielä riittäneet.

Hokille päättynyt kausi oli pettymys, sillä kajaanilaisjoukkue säilytti paikkansa Mestiksessä vasta karsintasarjan kautta. Sitä ennen Hokki saavutti Suomen Jääkiekkoliiton mestaruussarjassa hopeaa 2016 ja pronssia 2015. Hokki on voittanut Mestiksen mestaruuden 2007.

Koivisto on KooKoon menneen kauden joukkueesta ensimmäinen pelaaja, jolle on virallisesti ilmoitettu uusi seura ensi kaudelle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.