Manski jää ilman katetta, kun Lasipalatsi jäädytti rakennussuunnitelmansa — Manskin yrittäjät kiittävät kadun avaruutta ja odottavat kukkaistutusten tuloa

Katteen rakentaminen edellyttää, että siihen rajautuvat kiinteistöt osallistuvat kustannuksiin. Manskin yrittäjät antavat uusitulle kävelykadulle arvosanoja kasin ja kympin väliltä.

Jussi Lopperi

Manskin kate on tarkoitus rakentaa Lasipalatsin ja Sokoksen kiinteistön välille.
Manskin kate on tarkoitus rakentaa Lasipalatsin ja Sokoksen kiinteistön välille.

Kävelykatu Manskin osittainen kattaminen odottaa toistaiseksi parempia aikoja. Syynä on Lasipalatsi-hankkeen rakentamisen viivästyminen.

Kävelykadun kattamiseen tarvitaan sekä Lasipalatsin että Sokoksen kiinteistöjen omistajien suostumus, sillä ne osallistuvat kustannuksiin.

Manskin osittainen kattaminen on kirjattu kävelykadun yleissuunnitelmaan. Kattaminen oli tarkoitus tehdä Lasipalatsin korottamisen yhteydessä.

— Periaatteena on, että ne kiinteistöt, joihin kate rajautuu, ovat velvollisia osallistumaan kustannuksiin. Sokoksen kiinteistön omistaja on toteuttamissopimuksen allekirjoittanut, Kouvolan kaupungin tekninen johtaja Hannu Tylli kertoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet