Graffiteja, vesidisko ja heijastinseikkailuja — Syyslomalaisille järjestetään ensi viikolla monenlaista toimintaa Kouvolassa

Syyslomalla voi muun muassa liikkua, temppuilla, askarrella ja seikkailla ohjatusti.

Katja Juurikko

Uimahalleissa järjestetään vesidisko ja Wibit-vesiseikkailuja.
Uimahalleissa järjestetään vesidisko ja Wibit-vesiseikkailuja.

Maanantaina 21.10.

Kuusankosken urheilutalossa syyslomaviikon liikuntapäivä 6—12–vuotiaille kello 10—14. Sisäseikkailurata toteutetaan yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa, jonka jälkeen polskitaan altaalla.

Korian kirjastossa Soturikissat-tapahtuma kello 13—15. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan Soturikissa-tietämystä tietokilpailussa, askartelemaan oman kissanaamarin, arpomaan itselleen soturikissanimen ja tekemään pinssejä.

Tiistaina 22.10.

Valkealatalossa sisäseikkailurata kello 10—12. Alle 5-vuotiaat aikuisten kanssa.

Kouvolan jäähallissa Kääkin luisteluvuoro koko perheelle kello 14—14.45.

Haanojan kirjastossa Soturikissat-tapahtuma kello 13—15. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan Soturikissa-tietämystä tietokilpailussa, askartelemaan oman kissanaamarin, arpomaan itselleen soturikissanimen ja tekemään pinssejä.

Korian uimahallissa Wibit — vesileikkien vallankumous tiistaista keskiviikkoon kello 10—19. Wibit on esteratoja, liukumäkiä, kiipeilyä ja muuta hauskaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Kello 10—16 alle kymmenvuotiaille rauhallisempaa menoa. Kello 16—19 yli kymmenvuotiaille vauhdikasta menoa. Sisäänpääsy maksullinen.

Tornionmäen koulussa Tempo ry:n järjestämä parkourin syyslomakurssi. Kurssi on tiistaista torstaihin, ja se sisältää joka päivä 1,5 tuntia sisäharjoittelua. Ilmoittautuminen liikuntaseuratempo.fi-sivulla (paikkoja on rajoitetusti). Maksullinen.

Keskiviikkona 23.10.

Korian monitoimitalossa sisäseikkailurata kello 13—14.30. Alle 5–vuotiaat aikuisten kanssa.

Inkeroisten uimahallissa vesidisko uimataitoisille 1.—6.-luokkalaisille kello 18—20. Paikalla dj. Maksullinen.

Kouvolan liikennepuistossa Väritä syksyä -tempaus kello 14—16. Nupan Taideklubin nuoret tekevät graffititeoksia Jeison Ramirezin ohjauksessa. Maalausta pääsee itsekin kokeilemaan. Tapahtuma on koko perheelle.

Perjantaina 25.10.

PS4:n Virtuaalilasit yleisön kokeiltavissa Mediamajassa kello 10—16. Alle 12-vuotiaat saavat kokeilla laseja huoltajan läsnä ollessa. Myös muut pelit ja laitteet ovat käytössä tuttuun tapaan.

Sunnuntaina 27.10.

Sulkapallon avoimet ovet Haanojan Haalissa kello 14—17.30.

Loistavaa! — Heijastinseikkailu metsässä lapsille ja lapsiperheille:

Myllykoski 19.—22.10. Lähtöpaikkana Saviniemen urheilukeskus/Maapohjahalli (Kisatie 2).

Kouvola 23.—27.10. Lähtöpaikkana Urheilupuiston uimahalli/puurata (Palomäenkatu 44).

Oma lamppu mukaan.

Virtakiven syysloma 20.—27.10.

Kahvila avoinna syysloman ajan joka päivä 11—16. Viikon ohjelmaan kuuluvat myös muun muassa Virtakiven futisilta, bingo, karaoke, dj ja hampurilaispäivä. Tarkemman aikataulun löydät netistä osoitteesta virtakivensauna.fi.

Oma lamppu mukaan heijastinseikkailuun!

Syyslomakoosten kokosivat Kouvolan Sanomien tet-harjoittelijat Matias Immonen ja Ninni Alinen.