Kouvolalainen Anniina Poikela kahmi mestaruuksia este- ja kouluratsastuskilpailuissa

Lahden Ratsastajat ry järjesti 23–24.7 vuonohevosten- ja shetlanniponien este- ja kouluratsastusmestaruudet Lahdessa Takkulassa.

Vuonohevosten mestaruusluokissa juhli ylivoimaisesti nuori 18-vuotias Kymelaakso Riding Clubia edustava Anniina Poikela Kouvolasta. Viikonlopun aikana Anniina kahmi itselleen vuonohevosten kouluratsastusmestaruuden, junioreiden mestaruuden kouluratsastuksessa, esteratsastuksen mestaruusluokan 2. sijan ja junioreiden esteratsastusmestaruuden ja lisäksi yhdistelmämestaruuden, jossa laskettiin yhteen kaikkien este- ja kouluratsastusluokkiin osallistuvien ratsukoiden yhteispisteet molemmista lajeista.

Anniina ratsasti Hanna Tiaisen omistamalla 8-vuotiaalla norjavuonohevostammalla Kotalan Glimrende Rosalla.

Esteratsastuksessa mestaruuden uusi viime vuodelta ratsukko Sonja Skriko ja Somnus. Tämä vuonohevosratsukko matkaa myös viikon päästä edustamaan Suomea Tanskaan Vuonohevosten esteratsastuksen EM-kilpailuihin.

Kilpailussa oli paljon kaikille avoimia luokkia. Niihin osallistui lähes 250 ratsukkoa viikonlopun aikana.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet