Viestipataljoonan ja huoltopataljoonan alokkaat vannovat sotilasvalan Vekaranjärvellä — Katso suora lähetys tästä kello 12.20

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusjärjestelyjen takia sotilasvala ja sotilasvakuutus järjestetään ilman yleisöä.

Kuvankäsittely Seija Finne-Saarento

Viestipataljoonan ja huoltopataljoonan alokkaat vannovat sotilasvalan Vekaranjärvellä — Katso suora lähetys tästä kello 12.20

Karjalan prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään tällä kertaa ilman yleisöä ja kolmessa eri ryhmässä.  

Itä-Suomen viestipataljoonan ja Karjalan huoltopataljoonan heinäkuussa aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen tänään kello 12.20 alkavassa tilaisuudessa. Näet sen suorana lähetyksenä alla olevasta videoikkunasta. Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena. 

Lähetyksen ohjelma:

  1. Komentajan tervehdys
  2. Sotilasvala
  3. Alokkaiden tunnelmia
  4. Ohimarssi
  5. Sotilasvakuutus

Kahden viikon kuluttua 14.8. vuorossa ovat Salpausselän ilmatorjuntapatteriston, Karjalan tykistörykmentin, Kymen jääkäripataljoonan sekä Kymen pioneeripataljoonan alokkaat. Myös nuo vala- ja vakuutustilaisuudet nähdään suorina lähetyksinä nettisivuillamme. 

Päivitys klo 14.13: Pahoittelemme lähetyksen äänten kanssa esiintyneitä ongelmia. Korjattu versio julkaistaan tallenteena tähän juttuun myöhemmin tänään. 

Juttua muokattu klo 8.18: Korjattu valapäivän ohjelma oikeaksi

Uusimmat uutiset