Vielä huomenna ehdit vesiseikkailulle Korian uimahalliin

Lumikki Haaja

Oiva Nieminen, 5, nautti torstaina täysin siemauksin vesiseikkailuradasta Korian uimahallissa. Niemisen mielestä radan paras osuus on lopussa oleva liukumäki, josta voi myös hypätä veteen.

Korian uimahallissa halutaan tarjota vaihtoehtoista puuhaa hiihtolomalaisille. Halliin vuokrattiin Wibit Aquatrack -vesiseikkailurata.

— Rata on vesihuvipuisto, jossa on muun muassa liukumäkiä ja kiipeilyä. Se sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Uimataidottomien lasten on mahdollista lainata pelastusliivejä, jotta hekin pääsevät radalle, keroo Korian uimahallin esimies Piia Niemi.

Niemen mukaan vesiseikkailurata on erilainen vaihtoehto hiihtoloman aktiviteetteihin.

— Jos hiihtäminen tai pulkkamäki alkaa jo painaa, niin tästä saa mukavaa sisätekemistä. Sää ei ole este vesiseikkailuradalle tulemiseen. Radalla saa ottaa kaverin kanssa kisaa, nyt kuntouimarit tai vesijuoksijat eivät ole nuorten tiellä.

Wibit Aquatrack -rata

Vesiseikkailurata Korian uimahallissa vielä 4.3.

Klo 10—14 alle 10—vuotiaat. Radalla rauhallisempaa menoa.

Klo 14—20 yli 10-vuotiaat. Radalla vauhdikkaampaa menoa.

Sisäänpääsymaksu radalle on 5 euroa kahdeksi tunniksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.