Kuusankoskelaissyntyinen sopraano Marika Hölttä karsiutui Timo Mustakallio -finaalista

Moises Garibay

Marika Hölttä ei selviytynyt alkukilpailusta finaaliin. Arkistokuva.
Marika Hölttä ei selviytynyt alkukilpailusta finaaliin. Arkistokuva.

Timo Mustakallio -laulukilpailun finaaliin pääsi sunnuntaiaamupäivän alkukilpailun perusteella kahdeksan laulajaa. Kuusankoskelaissyntyinen koloratuurisopraano Marika Hölttä karsiutui Savonlinnassa finaalista.

Illan finaalissa Savonlinnasalissa laulavat sopraano Jenni Hietala, sopraano Sanna Iljin, sopraano Marianne Lehtonen, sopaano Aurora Marthens, mezzosopraano Anna Saaritsa, sopraano Elisaveta Rimkevitch, basso Janne Sihvo ja sopraano Johanna Takalo. Aamupäivän alkukilpailuissa lauloi 16 nuorta vuonna 1991 tai sen jälkeen syntynyttä laulajaa, jotka oli valittu nauhakarsinnan ja laulunäytteen perusteella.

Tuomaristossa ovat sopraano Edith Mathis, baritoni Tommi Hakala, kapellimestari Hannu Lintu ja puheenjohtajana tenori, oopperajuhlien taiteellinen johtaja Jorma Silvasti.

Finaali Savonlinnasalissa alkaa klo 19.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.