SuosittelemmeKouvolalaiset kauppiaat turvasivat lähilihan saannin ostamalla teurastamon

Yksi loukkaantui yöllä ulosajossa Korialla, sähkötolppa katkesi rytäkässä — Maanantaiaamu alkoi kolarilla Tykkimäessä

Lunta tulee ja pöpperöä piisaa tänään Kouvolassa. Se vaikeuttaa liikenteen sujuvuutta.

Katja Juurikko

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Lunta on tänään luvassa Kouvolaan iltaan saakka. Lunta tulee etenkin iltapäivän ja alkuillan aikana runsaasti. Se vaikeuttaa olosuhteita liikenteessä ainakin aamupäivällä. Yön aikana muuttuneet keliolosuhteet näkyivät ensimmäisenä maanantaiaamuna Tykkimäessä.

Kotkan suunnasta tullut ajoneuvoyhdistelmä jäi hetkellisesti jumiin Tehontielle nousevan rampin kohdalla kello 6.28. Pelastuslaitoksen ja poliisin mukaan sen jälkeen kaksi paikalle tullutta autoa kolaroivat samassa kohdassa. Kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti.

Tolppa katkesi Koriansuoralla

Koriansuoralla henkilöauto suistui ulos tieltä sunnuntaina ennen puoltayötä. Auto päätyi ojaan katolleen. Törmäyksen rajuutta kuvasi päivystävän palomestarin Riku Hietalan mukaan se, että rytäkässä katkesi valaisinpylväs. Se tukki hetkellisesti toisen ajokaistan.

Pelastajat joutuivat käyttämään hydrauliikkaa saadakseen kuljettajan ulos autosta. Loukkaantunut kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisin epäilee, että kuljettaja ajoi päihteiden vaikutuksen alaisena. Auto romuttui törmäyksessä lunastuskuntoon.

Keliolosuhteet vaihtelevat tänään Kouvolassa. Paikallissää löytyy täältä