Poliisilla ensi viikolla kaksi huutokauppaa Kouvolassa, myynnissä muun muassa käytettyjä poliisiautoja, moottorisaha ja urheilukilpailumitaleja

Lukas Pearsall

Poliisin huutokaupat ovat suosittuja tilaisuuksia. Kuva ajoneuvohuutokaupasta viime vuoden maaliskuulta.

Poliisilla on ensi viikolla kaksi huutokauppatilaisuutta Kouvolassa.

Poliisin materiaalikeskus järjestää ajoneuvohuutokaupan tiistaina 13.3. kello 10 osoitteessa Savonsuontie 8.

Myynnissä on 44 käytöstä poistettua poliisin ajoneuvoa, joista valtaosa on Volkswagen Transporter -merkkisiä. Useimmissa on vain poliisin virkakäyttöön hyväksyttyjä osia, kuten istuimia ja turvavöitä, joten autot on muutoskatsastettava ennen käyttöönottoa.

Myytävien autojen luetteloa voi tarkastella täällä.

Torstaina 15.3. kello 10 Kaakkois-Suomen poliisilaitos järjestää löytötavarahuutokaupan. Paikka on Kouvolan pääpoliisiaseman sisäpiha osoitteessa Vuorikatu 1.

Huudettavina on muun muassa Stihl 017 -moottorisaha, Pioneer-autoradio, Topcon F6 -vaaituskone, kaksi golfmailaa, koruja ja rannekelloja sekä uusia urheilukilpailumitaleja.

Myynnissä on myös 34 naisten, lasten ja miesten polkupyörää. Huutokaupassa voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet