Kauppias vaihtuu Kankaron K-Supermarketissa

35 vuotta kaupan alalla työskennellyt Jukka Pekka Järvinen lopettaa kauppiasuransa.

K-ryhmä

Elmo Haapanen aloittaa Kouvolassa kauppiaana marraskuussa.
Elmo Haapanen aloittaa Kouvolassa kauppiaana marraskuussa.

K-Supermarket Kankaron kauppiaana marraskuussa aloittava Elmo Haapanen, 29, tulee Kouvolaan Hyvinkäältä.

Haapanen kertoo olevansa ennakkoluuton ja kuuntelevansa asiakkaiden toiveita.

— Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan.

Elmo Haapanen aloitti työt kaupan alalla yli kymmenen vuotta sitten K-Supermarket Hyrylässä Tuusulassa. K-kauppiasvalmennuksen hän suoritti kauppias Jouni Ekholmin ohjauksessa K-Market Pikkupekassa. Kauppiasuransa Haapanen aloitti syksyllä 2017 Hyvinkäältä, jossa hänellä on ollut vastattavanaan kaksi K-Marketia.

Haapanen sanoo, että kaupan valikoimissa tulevat jatkossa näkymään vahvasti paikalliset tuotteet ja tuoreosastot. Jatkossa sesongit ja vuodenajat tulevat näkyvään korostetusti kaupassa.

Haapasen mukaan Kankarossa on hyvät lähtökohdat uudelle kauppiaalle.

Lukas Pearsall

Jukka Pekka Järvinen aloitti Kankarossa kauppiaana, kun liike avattiin kahdeksan vuotta sitten. Kuva on avajaisista. Marraskuussa Järvinen lopettaa pitkän kauppiasuransa.

Järvinen lopettaa

Kankaron kauppias Jukka Pekka Järvinen aikoo lopettaa kauppiasuransa kokonaan. K-kauppiaana hän ehti olla 23 vuotta.

K-ryhmän palveluksessa Järviselle on kertynyt 35 vuotta. Hän on K-Supermarket Kankaron ensimmäinen kauppias. Kauppa avattiin kahdeksan vuotta sitten.

Järvinen kertoo antavansa avaimet uudelle kauppiaalle hyvillä mielin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet