Hurja takaa-ajo Voikkaalla — huumeista epäillyn kuskin pakomatka päättyi päin puuta

Niina Villman

Hurja takaa-ajo Voikkaalla — huumeista epäillyn kuskin pakomatka päättyi päin puuta

31-vuotias autonkuljettaja aiheutti lukuisia vaaratilanteita myöhään keskiviikkona paettuaan poliisia Voikkaan ja Kuusankosken alueella. Poliisipartio oli rutiinikierroksellaan Voikkaalla kello 22.45 aikoihin, kun Mattilassa Kuparintiellä heitä vastaan ajoi reilua ylinopeutta valkoinen pakettiauto. Kuljettaja ajoi 50 kilometrin nopeusrajoitusalueella satasta.

Autoilija ei välittänyt poliisin pysähtymismerkeistä, vaan painoi kaasua ja lähti karkuun. Pakettiauton kuljettaja ajoi Kuusankosken kautta takaisin Voikkaalle Virtakiveen, jossa pakoauton matka päättyi päin puuta. Kuljettaja yritti paeta poliisia vielä jalan, mutta poliisi sai hänet juoksemalla kiinni.

Kuljettaja ajoi ilman ajo-oikeutta, eikä pakettiauto ollut hänen nimissään. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi hänen epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Elina Iiskola

Elina Iiskola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.