Kouvolan keilahallin liiketoimintapäällikkö irtisanoutui

Kouvolan keilahallin liiketoimintapäällikkö on irtisanoutunut. Vuoden alussa aloittanut Netta Selin ehti toimia uudessa tehtävässään vain vajaat neljä kuukautta.
Kouvolan Keilahalli oy:n toimitusjohtaja Keijo Ylönen kertoo, että Selinin koeaika olisi päättynyt huhtikuun lopussa, mutta työntekijä päätti itse irtisanoutua.
— Purin työsuhteen koeaikaan vedoten henkilökohtaisista syistä, Selin kertoo.


Kouvolan Sanomien tietojen mukaan Selinillä ja Ylösellä oli näkemyseroja keilahallin toiminnan kehittämisestä. Kouvolan Sanomat uutisoi Selinin palkkaamisesta 9. maaliskuuta. Tuolloin yrittäjäpariskunta Ylönen, 70, ja Ulpu Kaikko, 81, kertoi tekevänsä hiljalleen tilaa nuoremmilleen.


Kaikko ja Ylönen perustivat keväällä 2012 Kouvolan Keilahalli Oy:n. Vuonna 1974 rakennettua hallia on sen jälkeen remontoitu mittavasti.
Liiketoimintapäällikön paikka tulee Ylösen mukaan uudelleen hakuun mitä pikimmiten.

Otsikkoa muokattu ja jutusta poistettu vahvistamattomia tietoja kello 10.21.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.