Mitalisadetta Kouvolaan — KoU:n Jenna Pulkkinen hirmuvireessä ikäkausimestaruuskisoissa

Kouvolan Uimarit nappasi viikonloppuna pitkän radan ikäkausimestaruusuinneissa yhteensä seitsemän mitalia. 13-vuotias Jenna Pulkkinen nousi palkintokorokkeelle peräti kuusi kertaa: Kouvolalainen otti 13-15-vuotiaiden ikäluokassa kultaa sadan metrin rinta-, selkä- ja vapaauinnista.

Pronssille Pulkkinen kipusi 200 metrin seka-, rinta- ja selkäuintimatkoilla. Oma ennätys syntyi 200 metrin matkojen lisäksi myös 400 metrin sekauinnissa.

14-16-vuotiaiden sarjassa uinut Ossi Kleimola ui puolestaan kahdeksan eri lajia. Kleimola paransi 400 metrin sekauinnissa ennätystään 5,46 sekunnilla: uusi ennätysaika 4.57.94 toi uimarille pronssia. Kleimola rikkoi ennätyksiään myös 200 metrin sekauinnissa ja sekä viidenkymmenen että sadan metrin rintauinneissa.

Myös Risto Martikainen, Lotta Hermonen ja Liisa Lassila edustivat Kouvolan Uimareita Tampereella. Martikainen ui kuusi lajia, joista kolmessa hän sijoittui kymmenen parhaan joukkoon.

Hermonen puolestaan paransi 200 metrin selkäuinnissa aikaansa peräti 6.01 sekuntia.

Kouvolan Uimarit oli lopulta kisojen mitalitaulukossa yhdestoista ja pistesijatilastossa kolmastoista.

ANNI SAARELA

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.