Tältä näyttää tänä aamuna Utissa - Rekka kävi penkassa Rautakorvessa

Kouvolassa on toistaiseksi vältytty pahemmilta kolareilta.

Liikenneviraston kelikamera

Utin kohdalla valtatie 6:lla vallitsivat talviolosuhteet kello 8 aikaan.
Utin kohdalla valtatie 6:lla vallitsivat talviolosuhteet kello 8 aikaan.

Rekka ajautui tieltä Pitkänkujantien risteyksestä hieman Kouvolan suuntaan varhain tänään. Raskas ajoneuvo suistui tieltä noin kello viiden aikaan. Liikenne kulki yhden kaistan varassa kello seitsemään saakka.

Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen mahdollisesti vaarallisesta liikennesäästä. Lumi on paikoin jo liukastanut tiet eri puolilla kaupunkia.

Lunta saa huomiseen saakka

Lunta tulee Kouvolassa huomisaamuun saakka. Kelikamera kuutostien kohdalla Utissa kertoi kello 8 jälkeen, että tiet ovat lumiset valtateitä myöten.

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan sää pysyttelee nollan tienoilla seuraavan vuorokauden ajan. Koko päivän ajan lunta satelee hiljakseen samoin läpi yön. Huomenna iltapäivällä on selkeämpää ja aurinkokin saattaa näyttäytyä.

Pylväs poikki Kullasvaarassa

Kouvolassa pelastuslaitoksen yö oli rauhallinen. Eilen illalla Kullasvaaran risteyksessä raskas ajoneuvo tönäisi valopylvään poikki kello 23 aikaan. Sen sijaan Kymenlaakson eteläisellä alueella pelastajilla on riittänyt sutinaa tielle katkenneiden puiden takia muun muassa Ahviontiellä Hurukselan suunnalla.
Katso täältä päivän sää
Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet