Kouvolan teatterinjohtajaksi enää neljä ehdokasta jäljellä

Päivä Heiskanen

Jukka Keinonen on yksi neljästä hakijasta, joista yksi valitaan huhtikuussa Kouvolan teatterinjohtajaksi.
Jukka Keinonen on yksi neljästä hakijasta, joista yksi valitaan huhtikuussa Kouvolan teatterinjohtajaksi.

Teatterille uutta johtajaa hakeva Kouvolan Teatteri Oy:n hallitus on päättänyt pyytää ryhmähaastatteluun neljä hakijaa, joista yksi ei halua nimeään julkisuuteen. Muut kolme hakijaa ovat Jukka Keinonen Helsingistä, Tiina Luhtaniemi Jyväskylästä ja Kalle Ropponen Helsingistä.

Kaikki kolme toimivat nykyisin freelancereina. Luhtaniemi on toiminut aiemmin kymmenisen vuotta Savonlinnan teatterijohtajana.

Kalle Ropponen on teatteritaiteen maisteri, ja hän on erikoistunut teatterin visuaaliseen suunnitteluun. Ropponen on vieraillut Kouvolan teatterissa lavastajana ja valosuunnittelijana.

Jukka Keinonen on ohjannut Kouvolan teatteriin vierailijana neljä produktiota, joihin kuuluu esimerkiksi kassamagneetiksi noussut musikaali Katri Helena.

Määräaikaan mennessä hakijoiksi ilmoittautui 32 henkilöä, joista edellisvaiheeseen pääsi kahdeksan. Kouvolan Teatteri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Birgit Koskela uskoo, että uusi teatterinjohtaja saadaan valittua huhtikuun alussa.

Uusi teatterinjohtaja aloittaa työt Kouvolan teatterissa ensi vuoden alusta.

Muokattu kello 20.10: Kalle Ropponen on erikoistunut visuaaliseen, ei äänisuunnitteluun.

Matti Tieaho

Matti Tieaho

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet