Carea perustelee Poksin osasto 3:n sulkua potilasturvallisuudella — Lääkäripulan vuoksi keskussairaalassa olevia kouvolalaisia lähetetään jatkohoitoon Haminaan ja Karhulaan

Carean vt. johtajaylilääkärin Mika Huuskosen mukaan osaston avaamisesta uudelleen ei ole vielä tietoa. Osasto 3 pysyy suljettuna vielä ainakin ensi viikon.

Lumikki Haaja

Pohjois-Kymen sairaalan osasto 1:llä hoidettiin maaliskuussa influenssapotilaita. Tällä hetkellä influenssapotilaat on keskitetty osastolle 2, jonne Carea ei ota  nyt lainkaan uusia potilaita.
Pohjois-Kymen sairaalan osasto 1:llä hoidettiin maaliskuussa influenssapotilaita. Tällä hetkellä influenssapotilaat on keskitetty osastolle 2, jonne Carea ei ota nyt lainkaan uusia potilaita.

Carea joutuu sulkemaan Pohjois-Kymen sairaalan Poksin osasto 3:n toistaiseksi. Carean vt. johtajaylilääkärin Mika Huuskosen mukaan syynä on lääkäripula. Tähän saakka osasto on toiminut keikkalääkäreiden voimin, mutta tällä viikolla heitä ei ole saatu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet