Kouvolan uuden uimahallin ohjausryhmään ehdotetaan samoja nimiä kuin aikaisemmassa uimahalliverkon tarkastelussa

Uuden ohjausryhmän tehtävänä on ohjata uimahallihankkeen valmistelutyötä ja päättää tiedonkulusta.

Jussi Lopperi

Kouvolan nykyiset uimahallit ovat kipeästi peruskorjauksen tarpeessa. Kuva Kuusankosken uimahallista.
Kouvolan nykyiset uimahallit ovat kipeästi peruskorjauksen tarpeessa. Kuva Kuusankosken uimahallista.

Kouvolan kaupungin liikunta- ja kulttuurijohtaja Vesa Toikka ehdottaa, että aikaisemman uimahalliverkon ohjausryhmää esitettäisiin myös uuden uimahallin ohjausryhmäksi. Liikunta- ja kulttuurilautakunta käsittelee ohjausryhmän nimeämistä kokouksessaan keskiviikkona 24. helmikuuta.

Kouvolassa tehtiin uimahalliverkkoselvitys vuonna 2018. Tuolloin ohjausryhmään kuuluivat aikuisväestön lautakunnan puheenjohtaja Sinikka Rouvari (kok.), lautakunnan jäsenet Erkka Koskinen (vihr.), Petri Kuutti (kesk.) ja Sari Porvari (vas.) sekä kaupunginhallituksen edustajana Sanna Tähtinen (sd.).

Viranhaltijoista ohjausryhmässä istuivat liikunta- ja kulttuurijohtaja esittelijänä sekä liikuntapäällikkö sihteerinä. Ohjausryhmässä oli edustus teknisistä- ja tilapalveluista. Lisäksi ryhmään kutsuttiin ulkopuolisia asiantuntijoita.

Uuden uimahallin ohjausryhmän tehtävänä on ohjata uimahallihankkeen valmistelutyötä ja päättää tiedonkulusta. Kaupunginhallitus, tilapalvelut ja kaupunkisuunnittelu nimeävät edustajan ohjausryhmään helmikuun loppuun mennessä.